10 Tips Bij Het Kopen Van Je Nieuwe Padelracket

Gepubliceerd apr. 03, 22
6 min read

Padel Rackets Kopen - Lees Er Alles Over

Dit type racket is vaak geschikt voor zowel wat meer gevorderde sporters als wedstrijdspelers. Welk peddelracket past bij mij? Er zijn andere dingen dan de vorm waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een paddle-racket. Het registreert bijvoorbeeld (!) Hoe vaak je speelt. Organiseer je toernooien? Om welke reden speel je? Als je een dag in de week voor de lol speelt met vrienden, stelt het beduidend minder eisen aan je paddle-racket dan wanneer je elke dag van de week speelt plus verschillende competities.


Meer over Padel op Wikipedia


Als u echter maar af en toe speelt, merkt u misschien niet veel verschil tussen een eenvoudiger racket of een topracket. Een ander aspect waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een paddle-racket, is uw speelstijl. Als je een speler bent die zijn spel baseert op controle en precisie, zou je moeten investeren in een racket met kwaliteiten die het naar voren brengen.

Adidas Padel Rackets Kopen

Over het algemeen wordt gezegd dat de speler aan de linkerkant de aanvallende speler is en de speler aan de rechterkant degene die het spel opbouwt (tenminste als beide spelers rechtshandig zijn). Er zijn natuurlijk uitzonderingen op deze regel, maar het is een algemene manier om naar de kenmerken van de spelers te kijken in relatie tot de helft van het veld waarop ze zich bevinden.

Het gewicht ligt meestal tussen de 355 en 395 gram. Het verschil van 40 gram lijkt misschien een beetje, maar dat is het niet. Een light racket weegt maximaal 375 gram. Vaak zijn wat lichtere rackets geschikt voor beginners en sporters. Hoe beter je wordt, hoe zwaarder het racket waarmee je kunt spelen.

Padelracket

Materiaal op het peddelracket Een peddelracket is gemaakt van schuim- of rubbermateriaal. Een zachtere core zorgt voor meer snelheid en een hardere core zorgt voor meer controle in de slag. De meest voorkomende kern van een peddelracket is EVA-rubber. Het is zeer schokbestendig en heeft eigenschappen die je nodig hebt in een peddelracket, zoals elasticiteit.

Het is een licht materiaal dat ook goed bestand is tegen slagen tegen muren of vloeren (maar vergeet niet om het racket nooit te sturen, hoe erg het ook gaat in de wedstrijd). Het kan nog steeds goed zijn om een framebeschermer op uw peddelracket te plaatsen. Het kan een groot verschil maken in de levensduur van uw racket.

Wat Is Een Goed Padel Racket

Padel Rackets Kopen - Online & In De WinkelEen Nieuw Padel Racket Kiezen: Waar Moet Je Op Letten

Eenvoudigere modellen hebben een oppervlak van glasvezel. De duurdere varianten hebben een oppervlak van koolstofvezel of een mengsel van koolstofvezel en glasvezel. Er is ook een nieuw materiaal op de markt genaamd grafeen. Er zijn maar weinig rackets met een oppervlak van dat materiaal. Weet u niet zeker welk rek u moet kiezen? Stuur ons een e-mail naar de klantenservice, en we helpen je graag verder! Een andere tip is om naar onze tests van het paddle-racket te kijken - het leidt je goed..

Na dit artikel weet je hopelijk waar je op moet letten bij het kopen van een padel racket. Ook duiken we wat dieper in op materialen en waar je een kwalitatief goed racket aan kan herkennen. Welk padel racket moet ik kopen? Om maar te beginnen met een hele eenvoudige conclusie: het ideale padel racket moet bij je niveau passen en natuurlijk ook gewoon prettig in je hand liggen. padel competitie.

Welk Padel Racket Moet Ik Kiezen?

Hoe Beginnen Met PadelTop-3 Beste Padel Racket 2022 Review

In het ergste geval kun je er zelfs blessures aan over houden. Uiteraard helemaal niet ideaal net nu je zin hebt om padel te ontdekken. En zeker bij beginnende spelers is het logisch dat je veel vragen hebt - Hoe kies ik best mijn nieuwe padel racket. Welk merk moet ik kiezen? Hoe zwaar moet mijn padel racket zijn? Welke vorm past bij mijn niveau? Hoewel elke speler andere behoeften heeft, zijn er wel een paar handige richtlijnen om een racket te kiezen die aansluit op jouw niveau en voorkeuren.

Padeldiscount.nl

Phone: +31652308970
Email: Info@padeldiscount.nl
Padelwinkel

De vorm van een padel racket is namelijk sterk verbonden aan je niveau. Het is namelijk zo dat bepaalde vormen een andere balans hebben op het gebied van kracht en controle. Dit gaan we per vorm nader toelichten. Padel rackets, schoenen en kleding. Ronde rackets verdelen het gewicht gelijkmatig over het cirkelvormige oppervlak. De sweet spot zit precies in het midden wat dit type racket zeer geschikt maakt voor beginners.

Beste Padelrackets Van 2022: De Test & Vergelijking

Ronde rackets zijn bovendien de aanbevolen vorm als je een beginner bent of de voorkeur geeft aan balans en controle over power. Diamantvormige padel rackets hebben de sweet spot hoog op het racket. Dit is vooral voor beginners erg moeilijk om mee te beginnen en is dus vooral voor de gevorderde speler.

Deze rackets zijn dan ook met name geschikt voor ervaren spelers die de voorkeur geven aan veel power en iets minder controle. De meest voorkomende padel rackets zijn druppelvormige rackets. Goedkoop Padel Racket Kopen? Bekijk De Opruiming. Deze vorm rackets zijn een perfecte mix van kracht en controle en is bovendien erg aerodynamisch. De sweet spot zit aan de bovenkant maar iets meer richting het centrale middelpunt in vergelijking met een diamantvorm.

Adidas Padelracket

Dit type racket is geschikt voor beginners en gevorderden. Padel is een sport die tot op de dag van vandaag veel ontwikkelingen kent. Een daarvan is dat racketfabrikanten constant op zoek zijn naar vernieuwing van hun rackets. Hiermee werd een nieuwe vorm geboren, namelijk de hybride vorm. Een combinatie van alle andere vormen.

PadelracketPadel Racket Kopen? - Vergelijk+

Dikte van het racket De meeste padel rackets hebben een dikte tussen 36 mm en 38 mm. Hoe dikker het racket, hoe moeilijker je slagen zijn. Volgens de officiële padelregels is de maximale dikte 38 mm. Je zult dus merken dat bijna alle reguliere padel rackets deze dikte hebben. Als je een beginner bent, kun je eventueel beginnen met een racket van 36 mm.

Rode Padeltassen

Uiteindelijk is dikte echter niet de grootste factor om rekening mee te houden - Wat is Hybrid padel racket. Je kan daarom prima beginnen met een racket die de meest voorkomende 38 mm dikte heeft. Ik zou het eigenlijk zelfs aanraden aangezien je op den duur zeer waarschijnlijk toch zal overstappen naar een dikte van 38 mm.

Zeker als je je allereerste padel racket gaat kopen - Hoe beginnen met padel. Hoe zwaarder hoe krachtiger De vuistregel is namelijk hoe zwaarder je racket, hoe krachtiger je slagen zullen zijn. Dus als je het gewicht aankan is het altijd het beste voor een zwaarder racket te gaan. Dit moet uiteraard niet helemaal ten koste gaan van je controle en grip.

Zwarte Padeltas

Onderstaande richtlijnen zijn algemene richtlijnen om een beeld te krijgen van je persoonlijke range. Lichaamsgewicht 40-60 kg: 340-355 g, Lichaamsgewicht 60-70 kg: 360-365 g, Lichaamsgewicht boven 70 kg: 365-375 g Lichaamsgewicht 50-70 kg: 360-365 g, Lichaamsgewicht 70-80 kg: 365-375 g, Lichaamsgewicht boven 80 kg: 375-390 g Het profiel Het pradel racket profiel is een andere factor om rekening mee te houden voordat je een padel racket gaat kopen - In welke webshop kan jij je padelracket het beste kopen?.De eerste twee zorgen ervoor dat het racket sterk genoeg is om klappen op te vangen van de vloer of de muren. Zeker als je net begint zal je racket waarschijnlijk wat vaker een paar klappen moeten opvangen (Wat is Hybrid padel racket). Wil je weten hoe je je racket het beste kan beschermen en zorgen dat die langer mee gaat? Hier heb ik een apart artikel over geschreven. Wat zijn de beste padel rackets van 2022?.

Meer van EZ Curl Stangen

Navigation

Home

Latest Posts

De Beste Hoogwaardige Fitness Toestellen

Published Aug 20, 22
6 min read

Afmeting Padelbaan

Published Aug 07, 22
6 min read

Padel

Published Jul 22, 22
7 min read